Betalingsterminaler

Kontroll Elektro AS er en ledende leverandør av betalingsterminaler og leverer betalingsterminal fra Verifone (tidligere Point) og Nets. Vi har 30 års erfaring på salg, installasjon og service av betalingsløsninger.

Vi tilbyr mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via GPRS, WLAN og/eller Ethernet. Betalingsterminalene kan være frittstående betalingsterminaler eller integreres med kassesystem. Vi leverer også selvbetjente betalingsterminaler.
Vi sørger for etablering, dvs. innmelding til bank og eventuelle kredittkortselskaper, og leverer deretter betalingsterminalen ferdig programmert og klar til bruk.
 
Hvilken betalingsterminal du skal velge, avhenger av bruksområde og transaksjonsvolum. Er du i tvil, kontakt en av våre salgskonsulenter på telefon 22 99 90 00.

Enklere og tryggere med Alt-I-Ett pakkeløsning på betalingsterminal
Vi tilbyr også Alt-I-Ett betalingsløsning fra Verifone, kanskje markedets beste og rimeligste tilbud på en komplett betalingsløsning, som består av betalingsterminal, programvare og service. Gjennom AIE får dere en betalingsløsning som til enhver tid er operativ og sikkerhetsgodkjent. Dette betyr at hvis det kommer nye krav til sikkerhet som gjør at programvaren må oppdateres eller så betalingsterminalen må byttes ut, skjer det uten kostnad for deg.

Fordeler med betalingsterminal:
  • Mindre kontanthåndtering
  • Muligheter til å øke salget
  • Enklere å holde regnskapet
  • Bedre kundeservice
  • En enkel og trygg metode til transaksjonen
Mobil eller stasjonær betalingsterminal?

Hvis du bruker bilen som arbeidsverktøy eller ofte er på farten og trenger å ha med deg betalingsterminalen til kundene dine vil en mobil betalingsterminal være løsningen for deg! Med en mobil betalingsterminal vil det være enkelt for deg å ta deg betalt fra kunden uannsett hvor du befinner deg.

En betalingsterminal som er integrert med et kassesystem, vil skrive ut kvitteringer på kassesystemets skriver.